Paddlings-bilder !

Lite bilder från vårt äventyr i kanoterna !

    
   
    






Bästa
paddel-vännen !  <3

 






Hemma igen !

Hej å hå, paddla på !
image53
Hemma igen efter tre dagars paddling med
klassen i Halen samt Raslången. Många skratt,
mycket bus och strålande sol, lite bad
och många brända axlar.

6 killar stack iväg på fotbollsmatch igår
(vinst !) och missade den perfekta kvällen
med solnedgång över sjön, tävlingar och
diktskrivning.
Så mysigt så !


Fler bilder kommer inom kort ! Ska bara hitta
nån som tagit lite fler än jag.... :-D

Tack klassen för underbara dagar !

Äventyr !

Klockan 08.45 bär det av på äventyr. :-D Tillsammans med klassen åker vi på paddling i Olofströmstrakten. Ska bli tok-skojigt !

Väskan är fullpackad (varför kan man aldrig lära sig att inte ta med för mycket grejor??!!) och maten inhandlad.

Nu väntar paddling, mys framför elden och massor med bus i största allmänhet. :-D Jag kommer trivas som fisken i vattnet med andra ord !

Hörs på fredag !


Helgens bilder

Som utlovat kommer här helgens bilder:

Mat

  

Lite lek vid hörnflaggan

   

Mer lek

    


Nu ska det packas i stora ryggsäcken ! Imorrn bär det nämligen av på tredagars paddeltur med bästa klassen.  :-D
Alltså, Olofström nästa !

Bya-partaj !

Var på riktig byafest i går med vårt kära Skepparslöv. Folk i alla åldrar, lottdragning, nattakorv och allt annat som hör till. Dessutom även sockervadd.    :-D Efter lite mat och dricka begav jag o Jessiiii oss ut i hoppborgen ( fick mota bort ett par barn först ). Hopp hopp hopp ! Jessica hoppade och skadade ett barn. Hon kan aldrig ta det lugnt den. :-D

Strax efter 11 åkte vi (med den bäst-bästa taxichauffören) in till stan för att besöka Banken. Folk i massor, mycket dans, fint väder och hur skoj som helst. När klockan närmade sig 2 blev vi trötta o gick hem.

Idag har jag slagit mitt hur-länge-kan-du-sova-på-dagen-rekord. Innan låg det på 10.15. Tadadada, idag vaknade jag 12.27. Grymt länge, trodde klockan stannat när jag vaknade och var tvungen att ringa Fröken Ur. Hahaha.


Bilderna från gårdagen kommer ikväll eller imorrn !

Vilken dag !

Trots tentaskrivning igår förmiddags blev det en dag värd att minnas -länge !

Tentan kändes helt okej och jag bara måste ha klarat G-gränsen. Alla de musklerna jag kunde !
Efter tentan lagades det rabarberpaj i lägenhet 9 J på Krebo. Säger bara mums mums mums. Sju glada vänner åt paj i solen.   :-D

Efter ett par kubb-matcher drog vi hem till David i Åsum för att spendera ett par timmar i solen med både fotboll, kubb och chill. Alla andra lyckades nog bättra på brännan utom jag, som vanligt. Fastnar inte på mig.   :-) 

Klockan 19 var det dags för fotboll. Vä - Åhus. Kul att titta på (bara titta !) trots att det var riktig tok-kallt. Vidare hem till David igen och på schemat stod grillning. Riktigt gott.

Trots tre timmars tristess mellan tolv och tre var det utan tvekan den bästa dagen på länge.

Värd att minnas !


Ikväll bär det av till Skepparslöv och lagfest. Självklart ställer de två trogna (och bästa!) supportrarna upp!   ;-)

Tjing !

Mjuk och tilltalande

Trots en lite stressig morgon har jag haft en toppendag idag ! Verkar i och för sig som om alla mina dagar är det nuförtiden....   :-D

Förmiddagen ägnades åt diverse friidrottsövningar inomhus. Hur skoj som helst. Flummigt, men roligt. Dessutom har jag numera hoppat höjdhopp för första gången i mitt liv. Det kanske kan vara min sport, jag verkar ju inte ha nån annan i alla fall... :-)  1,30 lyckades jag krångla mig över i alla fall.

Sedan var tanken att det skulle pluggas hela eftermiddagen till fredagens tenta. Det gick sådär. Finns ju så mycket annat skoj man kan göra istället.  ;-)  Utvecklingssamtalet gick bra, Magnus sa att jag hade en personlighet som var väldigt mjuk och tilltalande. Haha, det var precis att jag kunde hålla mig för skratt.  :-D

Nu är pojkarna o kollar på fotboll o jag o Jess har precis kommit hem från en timmes promenix. Vi har lekt i skogen o i gräset. Och klättrat i träd. :-)  Tack vännen. <3


Kvällens bilder !
Bilden på maskrosorna är till Kim   :-)







Uppe med tuppen... eller nåt

Klockan 07.35 blöt puss mitt på munnen. Sådana borde man få oftare.    ;-)    Jag satte en armbåge i magen på odjuret och försökte somna om. Tio minuter senare kom nästa. Denna gången blev det dock ingen puss utan istället massa slick i örat. Inte helt fel det heller, för all del....   :-D   Mysigt. <3

Kollade hockeyn igår, jädrans synd vi inte tog bronset.  

Idag ska jag o mamma hälsa på Ingvar Kamprad. Hoppas han är hemma och hoppas att han har ett soffbord att låna ut till mig.

Dags för kalas




image25



Kalasdags idag. Det kommer bli kul.

Jag ska dansa på borden,
det är så vi brukar göra i Bromölla.     :-D

Tjing.










Fotboll är fjantigt

Anatomi på förmiddagen igår, med lite praktiska övningar. Helt okej faktiskt. Eftermiddagen spenderades utomhus på gräsplanen med först Ultimate Frisbee-spel -superskoj! Trivdes som fisken i vattnet och vårt lag lyckades riktigt bra.

Däremot sen, lektionen efter -FOTBOLL. Jag försökte gå in med rätt inställning, men nädå inte ens det hjälpte. Alltså fotboll är riktigt skoj att titta på men såfort jag själv måste bara med skiter det sig. En boll i magen och en stämplad lilltå blev resultatet. Lilltån som inte ens var fin från början.    ;-D    Nä minsann, i fortsättningen ska jag hålla mig borta från allt vad fotbollar heter.    :-)

Kvällen avslutades med "Sanningens ögonblick" och sedan en lååång o trevlig kvällspromenad.

Idag har jag egentligen inte gjort nånting vettigt. Sååå sugen på en lång inlines-runda, men jag är inte riktigt bra varken i näsan eller halsen, så jag håller mig till måndag. Vill verkligen inte åka på nån förkylning en gång till! Har precis lagat mat o ikväll väntar nog tjejkväll med Jess. Mysigt. <3

Cirkus och homerun

image24Har inte haft tid att skriva här på ett bra tag,,, har haft fullt upp, umgåtts med vännerna och bara haft det riktigt, riktigt bra !    :-)

Igår tog man sovmorgon till strax efter 11, tänk att jag lyckades sova så länge -kryss i taket ! Efter lite cykelfixande trampande vi snabbaste vägen ut till Långebro för att spendera halva eftermiddagen på cirkus. Popcorn och sockervadd tillhörde det obligatoriska och det kändes som om man var fyra år på nytt !  
:-D Som vanligt (och precis som när jag var liten...!) gillande jag djuren bäst. Småhästar, lite större hästar och sååååklart 
Europas största afrikanska elefant. 

Vi trampande hemåt i värmen efter ett par timmar och kvällen spenderades med först en promenad, sedan lite gitarrlirande
och sist men absolut inte minst lasagne till middag, Super-gott ! 

Kvällen blev ganska sen, tur att man fick sova till strax efter 11 idag också. Jösses, jag får inte låta det där bli en vana, så länge har jag ju aldrig lyckats sova tidigare...    ;-) I alla fall så spenderades eftermiddagen med vår underbara klass ute på planen. T-ball, softball och baseboll. Jag  lyckades med en homerun, sedan var det väl inte så mycket mer.  :-D  Låg aktivitet, vilket min onda hals gillade. Dagens bästa var i alla fall Magnus "flying ball", "baaaall two" och "striiiike one". Haha, han är ganska rolig när han sätter den sidan till.

Nehe, nu väntar lite mys i soffan med vår kära Annerstedt.   ;-)

Oboy, vilket vackert väder !

Kan man bli annat än glad när man stiger upp o solen redan skiner ?

Nä precis.     :-D

Idag blir minsann en bra dag ! Det ska spelas golf.

Sviiittigt !

Knackade på dörren igår (såklart när jag precis kommit ut ur duschen...så är det alltid) och vem stod där o ville hälsa på om inte självaste Sara !   :-)   Trevligt med oplanerade besök ! Även Stefan tittade förbi och tjötade en stund.

Jag skippade den planerade lasagnen och det blev myskväll hos Jess istället.  Kollade film, "Meet the Fockers", sjukt rolig trots att jag sett den flera gånger innan. Kvällen avslutades med mitt nya favoritprogram "Sanningens ögonblick". Så roligt när de tror att de talar sanning men inte gör det. Skadeglädje eller nåt...   :-)

Varit i skolan hela dagen, teori hela förmiddagen o sedan lacrosse och rugby i eftermiddags. Kul kul, men jag var inte riktigt på humör... Bättre väder kunde vi ju i alla fall inte haft, har till och med lyckats bränna axlarna en aning. Dagens bästa var utan tvekan duschen när man kom hem.   ;-)

Nu ska det lagas mat o sedan blir det eventuellt en liten promenix. Alla andra pluggar o är duktiga, men jag tyar minsann inte... Det brukar lösa sig på ett eller annat sätt ändå.    :-)


Reseledare kanske ?

Åkte till Örkelljunga imorse för att hämta hem "mina" barn. Hej, hallå alla var glada och vädret var fint. Min första uppgift blev... taaadaaa... torka spyor.     :-S   Synd om killen iofs, han är det största charmtrollet jag har annars... Solsting och vätskebrist gjorde honom mindre charmig om vi säger så...    :-)

Lekte reseledare i bussen, med mikrofon och allt.   :-)   Bältena på o sen sjöng jag o Fille busschaufför Linda Bengtzing hela vägen hem. "Jag kan va din o stanna hela natten. Jag kan va farlig, kan ta det varligt om du vill. Se mig, hör mig, rör mig, hur svårt kan det va?"    :-)

Lämnade av barnen i Åhus o sedan tillbaka till stan med bussen. Plocka skräp, dammsuga o tvätta rutor. Haha, jag hamnade mitt i skitgörat som vanligt. Alla andra kommer jämt undan...    :-)    Skämt åsido, det gick hyfsat fort faktiskt.

Ikväll väntar god mat o mys med vännerna. Lutar åt lasagne för min del faktiskt.  Mums !


Lite bilder från helgen !


       
                            


Äntligen !

Efter påtryckningar från alla håll och kanter har nu även jag tagit mig i kragen och "blivit med blogg".   :-)

Långhelgen som jag hade planerat att tillbringa ute i naturen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig... Fick feber i onsdags kväll och dum som man är tänkte jag "äsch, det går väl över" och åkte iväg på läger i torsdags morse. Skulle jag aldrig gjort. Feber steg och jag ringde mamma lite halv vimmelkantig och frågade snällt om hon kunde köra de 10 milen till skogarna utanför Örkelljunga o hämta hem mig. Ibland är hon minsann snäll.   :-)

Sedan dess har jag legat nedbäddad i min säng, sovit o kollat tv. Det var sååå synd om mig, som vanligt när jag är sjuk. Och INGEN kom o matade mig med vindruvor    :-(    Nu är iaf febern borta och jag o Jessica har hunnit med en sväng till Ica för påfyllning av bland annat godis och kattmat.

Kvällen tillbringade vi inlåsta hos mig med varsin dator, som värsta nördarna. Svarade knappt på tilltal när No. 1 kom förbi.    :-)    Nu har som sagt även jag blogg, och snygg är den minsann också, tack vare Jessica.


Tack vän !    :-)

RSS 2.0